Категории +-
Научна литература +-
Учебници +-
За деца +-
За дома +-
Езотерика,астрология +-
Нотна литература,периодиka +-
Антикварни книги +-
Език на книга +-

Упътване за ползване на сайта

Стъпки за създаване на поръчка


1. Избиране на продукти

След като сте намерили книга, която желаете да закупите, е необходимо тя да бъде добавена в кошницата Ви. Съществуват два начина това да бъде направено:

  • Ако желаете да закупите само един брой от избраната книга, можете да я добавите в кошницата директно от началната страницата като натиснете бутона "Поръчай". Така се добавя един екземпляр от книгата която желаете.
  • Съществува и опцията да добавите продукт в кошницата като отворите продуктовата страницата, натискайки заглавието на книгата. След като се намирате на страницата на книгата, можете да изберете количество. Използвайте стрелките в полето озаглавено "Количество". Последната стъпка за завършване на покупката е да натиснете бутона "Поръчай".
2. Преглеждане на кошницата

Всички книги които искате да поръчате се намират във вашата кошницата. За да я прегледате натиснете черната иконка в горната дясна част на сайта (в менюто). От отворената страница можете да преглеждате и да премахвате книги от Вашата поръчка.

3. Потвърждаване на поръчка

Ако сте сигурни че всички книги които желаете са в кошницата ,можете да потвърдите поръчката. За целта е нужно да имате валидна регистрация и попълнена лична информация. Ако нямате профил моля създайте такъв с коректно попълнени данни. Имайки всичко това налично, изберете начин по който желаете поръчката Ви да бъде доставена.

При завършена поръчка от Вас ,ще получите имейл със статуса на поръчката Ви. При необходимост е възможно да се свържем с Вас по телефона!

Информация за доставки


Доставки в България

Доставката се извършва до офис на "Еконт" или от куриер на "Еконт" до посочен от клиента адрес.

Безплатна доставка на пощенски пратки до офис "Еконт" ,за поръчки над 50.00 лв.

Доставка извън България

Изпращаме пощенски пратки с препоръчана и застрахована поща, с номер за проследяване в цял свят,чрез Български пощи.

Приемаме плащания през PayPal, WesternUnion, банков превод.